HTML

No hug

Friss topikok

Linkblog

Offtopic - magánélet

2009.11.30. 12:02 nohug

Bár nem szeretem Coelho-t, de ez tegnap este megtetszett:

"A harcos ismeri John Bunyan sorait:

Ami megtörtént, megtörtént, de nem bánom, hogy annyi gonddal kellett megküzdenem, mert ezeknek köszönhetem, hogy eljutottam oda, ahova akartam. Most semmim sincs, csak a kardom, amit szívesen átadok bárkinek, aki zarándokútra indul. Magammal viszem a csaták jeleit és sebeit - ők a tanúi mindannak, amit átéltem, és őket kaptam jutalmul hódításaimért.

Ezek a kedves jelek és sebek nyitják meg előttem a Paradicsom kapuit. Volt időszak, amikor állandóan olyan történeteket hallgattam, amelyek az elszántságról szólnak. Volt, amikor csak azért éltem, mert élnem kellett. De most azért élek, mert harcos vagyok, és azt akarom, hogy egy napon ott lehessek az Ő társaságában, akiért annyit harcoltam."

 

... és most az egy napon van. :)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freehug.blog.hu/api/trackback/id/tr361562888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laca@blog 2009.12.01. 08:57:51

... a felhők felett mindig süt a nap! :)

Schuerue 2009.12.18. 10:46:45

Éppen ezért kell felszállás előtt lehúzni a sötétítőt, különben nem tudsz egy jót szundítani, amíg beérsz a melóba. :)
süti beállítások módosítása