HTML

No hug

Friss topikok

Linkblog

La linea, szilvuple', rapid!

2009.10.06. 22:03 nohug

Ficánka sportwagen, én meg tolom neki. :)
Viktort begyűrtem az anyósülésre és zúztunk a városban. Oké, ma nem bántam vele óvatosan, mert általában mindenhova rohanni kellett. Ennek eredményeképpen Viktor gyűröttre fogdosta a kis táskáját és hullafehérre stresszelte magát. :)
Kérdezem tőle:
- Viktor, hova is megyünk most? Hova indultam? - közben kellett egy kurva nagyot fékeznem - amire ő halálra váltan - hát mehetünk a kórházba is - és közben görcsösen szorítja a fent említett táskáját. :))
Az a baj velem, hogy beülök az autóba és némileg tanácstalanul indulok neki a témának. Meg kell kerülnöm egy bazinagy épületet, hogy kijussak a parkolóból addig szoktam kigondolni, hogy egyáltalán hova indultam, mert valamiért csak beültem az autóba... :)



Miután egy rohanás volt a nap, vennünk kellett az IKEA-ban képkereteket is, így ott kajáltunk. Tiszta műanyag kaja, de mindegy. :) Kajálunk és közben ő gyűlölködve, én majdnem értelmesen (emésztek) néztem a gyerekeket. Én csendre vágytam, ő meg arra, hogy kihaljanak.
Anyuka mondja a kisfiának: - Menjél, szaladj a kisfiú után.
Erre Viktor megjegyzi: Na, így lesznek a buzik. (Hozzá kell tennem, hogy Viktor a másik illetőségű táborba tartozik (értsd meleg), én igyekszem mindig illendően kifejezni magam, erre ő meg csak simán buzizik...) Megérne egy postot az, amiket mesél, mármint a kevésbé hardcore történetek. :)

Ja igen, olyan helyesen sikoltozott, amikor egy szerinte piros lámpán áthajtottam. (Nem volt piros.)

Viszont a parkolásnál oltári nagy szája van. Állandóan kritizál. Oké, szar vagyok a témában, na de mégis.
Nő vagyok, értelemszerűen akármilyen kicsi a hely, orral próbálom beszuszakolni a kocsit, aztán félóra előre-hátra masszírozás, hogy bepréseljem, mert az nem oké, hogy kilóg a kocsi, meg bénán áll a parkolóban. Ma is leoktatott persze de holnapután megint együtt autókázunk, akkor jön el az én bosszúm ideje. ;)

Jaj, el ne felejtsem. Beszereztem egy nagyon pipec plüsst a kocsiba.
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/20157293
Azért vásároltam, mert felnőtt vagyok és hol Répa Rendőrnek, hol Inspector Carrot-nak hívom (tudom, a kettő nem pont ugyanaz, de én így akarom és kész).


Más:
Nem akarok könyvajánlós blogot csinálni, de néha egyet-egyet beteszek, hogy lássátok milyen újdonságok jönnek ki, _szerintem_ mit érdemes olvasni.
Amit most olvasok: Konrád György: Harangjáték

Ezt írják a fülszövegben:
"Kétszáznegyven miniatűr, egymással lóugrásos kapcsolatban álló mondatok, nem regény és nem esszé, tűnődések a tartásról, önállósított liriko-epigrammatikus szekvenciák (ezt én sem tudom, h mit jelent - szerk.) , egyszemélyes életfilozófia. Egy ember körbefordul a maga világában, térben és időben, a szövegdarabok véletlenszerűen egymásra találnak, közöttük személyes összetartozás van."
... és pont ilyen!
Nem mondom, hogy vedd meg, mert élő ember rajtam kívül ilyet nem olvas, nem költ rá. Ha érdekel kölcsönadom, szívesen, aztán eldöntöd, hogy kell-e a könyvespolcodra. :)
http://www.konradgyorgy.hu/muvek.php
 

Azonkívül jelent meg új Wodehouse, természetesen már itthon figyel. :)



 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freehug.blog.hu/api/trackback/id/tr631432859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Schuerue 2009.10.07. 10:41:26

Ikea? Remélem a budaörsi, mert a másik vészesen közel van hozzánk, és a nagyobbik gyerek még áldozatául esne a közlekedésnek.
Ha elütöd, akkor nincs tonhalsaláta....

Schuerue 2009.10.08. 15:51:57

Én már csak ilyen gondoskodó atya vagyok. Zsarolok és karácsonyra temetős legót veszek a gyereknek....

nohug 2009.10.09. 15:31:23

@Laca@blog: :)))))))))) ez milyen arc mar??? :))))))) visongok :))))
süti beállítások módosítása