HTML

No hug

Friss topikok

Linkblog

Elmebeteg vagyok

2009.10.29. 10:09 nohug

A sloziban felszereltek valami szuszogós-pisszegős légfrissítőt. Gyanútlanul besétálok és ez a cucc rámpisszegett. Helyből ráugrottam a fűtőtestre félelmemben, a térdemet rommá verve. Majd nagy lendülettel lehajoltam, hogy megfogjam a térdemet, és ezzel a mozdulattal lefejeltem az ablakkilincset.
Aztán vinnyogva röhögtem, miszerint gyakorlatilag 1 percen belül szétvertem magam egy szinte üres helyiségben, mert rámszuszogott a légfrissítő.
Bátor oroszlán vagyok, az van.

Tegnap a pécsi boltban jártunk, ahova besétált egy kb. 17 éves srác és Ulickaja-t (pl: www.libri.hu/konyv/szonyecska.html) keresett. Hova tart ez a világ?
Végül Osho-t vett, ami szintén meglepett. Lehet, hogy van remény?

Múltkor olyan szép színű volt az ég, ahogy kinéztem az ablakon, lefotóztam. (Nem túl jó fotó, bocs.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freehug.blog.hu/api/trackback/id/tr301483314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laca@blog 2009.10.29. 20:56:11

annyira béna vagy, hogy az már nekem fáj. lehet büdös is vagy nem gondoltál még rá? még egy fránya illatositó is felismert (szagról) :) :)

nohug 2009.10.30. 08:26:52

@Laca@blog: Jóillatú vagyok, okos, szex és fitt. Szeretném ha ezt tudnád. :)) Ja és mások is halálra rémültek a pisszegéstől. Nem vagyok egyedül az univerzumban. :)
Felépítettétek az Arenat? :)

Laca@blog 2009.11.03. 11:14:02

@nohug: már le is bontottuk... durva hét volt. még mindig nem vagyok magam....
süti beállítások módosítása