HTML

No hug

Friss topikok

Linkblog

Aequalitas non parit bellum

2014.09.24. 15:36 nohug

Egyenlő felek között nem tör ki háború. (értsd: egyenkretének vagyunk.)

Írok mán, mer' megint megy a panaszkodás, meg a sivítozás, hogy semmit sem vagyok képes írni.
Nem történik semmi olyan, amit le lehetne írni. A magánéletem nem tűr nyomdafestéket.

Szóval eléggé kellene egy dán dog. Vagy kettő. Olyan szürke kellene, meg embernek lenni hozzá. Ahogy egy tanult cimborám mondta mindig "Ember is kell ahhoz, nem csak 56-os gatya". Most tárgyaltuk meg és folytattunk kutatómunkát is azzal kapcsolatban, hogy honnan eredhet az "Elválik a szar a májtól!" szólás. Nincs lejjebb.
Na, vartyogok két napja a kutyákért, eltervezem, hogy hogyan fognak az irodában elférni, otthon ki-hol alszik, meg előre tervek, hogy mit engedek meg nekik és mit nem. Gyakorlatilag kész vagyok az akciótervvel, annyi hiányzik, hogy hát a kutyák. Mindegy, azért álmodozom.
- A dán dog olyan, védelmezi a családot és szereti a gyerekeket! - kiáltok fel a boldogságtól megrészegülten, olvasván a manualt.
- ... és téged melyik érint? - kérdezi Viktor lakonikusan.
Szerintem meg ez buzi ez.

 Viktornak lett bankszámlája, talán volt neki egyszer régen, de aztán megszüntette, mert mindenféle elvei vannak. Na most újra lett neki, igen vidám móka volt. Először is két telefon kellett neki hozzá, mindenkivel nagyon udvariasan szimultán csicsergett de egyáltalán nem értette, hogy mi a fasz van. Majd be kellett volna pötyögni valamit, átkapcsolták és annyit hallok, hogy felordít:
- Jézus fasza! Elnézést a klerikális beállítottságuaktól, én dettó, de ez állandó Istenkáromlást művel, megfékezhetetlen.
- Mi történik? - kérdezem.
- Valami néni beleordított a telefonba és kérte, hogy írjam be a ... a nyolc számjegyét vagy a tízet... a kártyámnak vagy a bankszámlaszámomnak. Na bazzeg, hívhatom újra. Ezt még megcsinálta háromszor, akkor se volt se kép, se hang. Összesen 2 órahosszát ordítozott a telefonjával és mindenféle bankok automatájával.

Ordítva röhögök ezen a szaron:
http://9gag.com/gag/aOyVx6E
Viktor csóválja a fejét:
- Szegény, szegény kiscica.
- Ne csináljál már úgy, mintha sajnálnád... tudom, hogy rühelli a macskákat
- Dögöljön meg, igazából szarok rá.

 Most, ezt publikálom, bár még nincs kész, de anyag van dögivel. Öcsémmel Lisszabonban voltunk! Nagyhalál! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freehug.blog.hu/api/trackback/id/tr286665665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása