HTML

No hug

Friss topikok

Linkblog

Amúgy meg...

2009.10.20. 12:19 nohug

...megerőszakoltak reggel, de legalább nekem is jó lett volna, bassza meg. Hogy nem toltak el szex közben a falig, az csak annak köszönhető, hogy egy órán keresztül hajtogattam, hogy nem, nem és nem és végül valamennyit engednem kellett. Eh, mindegy, egy hónapig lesz kint az a szar, hátha senki sem veszi észre, csak én sírok fel éjszakánként, ha rágondolok. :)

Ha mégegyszer meghallom azt, hogy az "SAP ezt nem tudja", akkor leszúrok mindenkit. Komolyan mondom, hogy egy kurva abakusszal több dolgot meg lehetne oldani, mint SAP-val. Vagy nálunk van árulás a rendszerben. Na mit gondoltok?

Este pedig mindenki nekem szorít, holnap beszámolok a részletekről. :)))

Ja igen, Ficánka még mindig szanatóriumban van, holnaptól az L200-assal tolom. Ma megbeszélem a portással, hogy én az egyik beszállító teherautó helyére parkolok, ha nem gond. Thomas, a főnököm megkért, hogy ne parkoljak holnap mellé. Mekkora szemétláda. :))) De én majd megmutatom, hogy ezzel is be lehet orral mindenhova parkolni! Sajnos versenyezni nem fogok tudni vele, mert nagyon lomha. Hiányzik Ficus, a kis pörgős lelke.

Szöszi itthon! :)

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freehug.blog.hu/api/trackback/id/tr391462830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Schuerue 2009.10.21. 10:02:15

Úgy nem ér az orral parkolás, hogy van nálad fekete neolux és mután beáltál orral csak lefújod a kengururácsot, mint he nem te toltad volna össze az ellőtted parkolókat....

Laca@blog 2009.10.21. 11:17:09

szerinted mikor itt dolgoztál ki akarta h mellé parkolj?

annyit tolatgattál ki-be akkoriban, hogy most ki kell cserélni a föld alatti csöveket itt az utcában, egyirányúsítva is van az Építész...

nohug 2009.10.21. 15:10:20

@Laca@blog: oh, te szenny :)))) Tegnap meggyozodtem rola, hogy az Epiteszben meg mindenki elmebeteg. :)))

nohug 2009.10.24. 20:31:31

@Laca@blog: Aham, voltam nalatok. Valamelyik nap, jovo heten, atballagok ismet. :)
süti beállítások módosítása