HTML

No hug

Friss topikok

Linkblog

Reggel fejtem

2009.10.13. 16:03 nohug

Konzervatív 40-50-es kolléganő, félhülye szegény, de kedves. Viktornak ezzel indított valamelyik nap:
- Reggel fejtem.

Szókimondó vagyok, de ez így megütött. Öregem, ez a bevállalos mama, így kiteszi: rátenyereltem a pasimra reggel. Ez derék.
A helyzetet az sem teszi kevésbé viccessé, hogy van otthon a kertben egy tehénkéje és azt gyűrte reggel, nem a fasziját.
 

Szöszi írt levelet.
"Képzeld gondoltam rád sokszor, mert sztem Japán nagyon tetszene. Itt Okinawa szigetén vagyunk 2 napja és innen megyünk vissza Zokióba és haza. Majd mesélek...szóval itt Okinawán minden tele van orhideával, de tudod csak úgy mint nálunk a muskátli!"

Japánba akarok menni.
A Szöszi meg hiányzik, már lassan egy hónapja nem láttam, nem beszéltem vele. Micsoda hülyeség, hogy nem vitt el a nászútjára...

A melóhely, az kemény. Majdnem 40 eseményem (ilyen és olyan) lesz az elkövetkezendő két hónapban. Remélem, minden jól megy és nem felejtettem el semmit sem leszervezni, ha igen, akkor meg majd improvizálok.

 

Offtopic: Hátha ezt még olvasod. Amikor hívtál nem voltam jó passzban, nem jól reagáltam, sajnálom. Ötezerszer írtam meg mindenhova de most meguntam a cifra cirkuszt. Ha keresel jó, ha nem úgyis jó.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freehug.blog.hu/api/trackback/id/tr141447692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Schuerue 2009.10.15. 13:50:00

Japán engem is vonz erőssen. Beszéljük meg alkalom adtán. Azonban most már ott is kezd lassan hűlni az idő ha jól sejdítem, meg viharosodni is.
Cseresznyevirágzáskor lenne az igazi, de olyankor nincs esély, hogy felférjünk a gépre.

Laca@blog 2009.10.16. 09:17:33

@Schuerue: a japán iskoláslányok rövidszoknyás egyenruhában mi? :) nevezzük akár cseresznyevirágzásnak... mind1... :)

Zico 2009.10.18. 19:08:44

Nem haraxom, minden rendben:)
Nekem is kicsit sűrű volt...
Bocs

nohug 2009.10.19. 12:08:26

@Zico: :))) Nem neked szolt :)
süti beállítások módosítása